Followers

Friday, November 26, 2010

GENIUS AULAD @ Bandar Melaka

Genius Aulad@KPAA

Nak promote jap...
Bulan OKTOBER hari tu ada nampak banner ni kat PPAA,
Bukan main besar lagi banner ni,menarik minat betul..
Nampak gayanya Genius Aulad dah tiba kat Bandar Melaka,
wargh,seronok nya,dah mula berangan-angan nak hantar nabil kat sini...
kena tengok burget Encik Hubby dulu,
Ibubapa yang duduk area Bandar Melaka n tgh sibuk nak cari learning centre
Boleh la survey2 kat ni..
kalau dah berkenan leh terus daftar...
Perlaburan awal,mana tau tuaiannya nnt lumayan...


Detik hati:-tiap ibubapa pasti mahukan yang terbaik untuk anak2 mereka....

2 comments:

fazemy said...

Banner IJM land tu lg besar. ahaks. Sonoknya nak sekolah dahh...

syafinas saib said...

nak buat mcm ner....sib baik ada pic budak tu..nampak sikit yer,seronok + takut...yg takut mama dia la...