Followers

Monday, January 31, 2011

Bakal ada ahli baru dalam keluarga kami!!!

Last N3 untuk Januari...
kat sini saya nak kongsi kegembiraan kami sekeluarga...
Perkhabaran gembira...
Syukur alhamdulillah....
Rezeki kami sekeluarga tahun ni..
Kalau awal tahun lepas kami dianugerahinya seketika...
Tahun ni kami diberi lagi...
Kali ni harap sangat ianya berkekalan...
Doakan semuanya berjalan lancar....
dan doakan juga mama yg membawanya pun oK..oK sajer...
walaupun buat masa ni sebenarnya keadaan tak berapa nak ok...
Sebab morning sickness tak seperti sebelum2 ni...
ye ker???
huhuuhuh...kata orang lain anak lain pembawakan nya yer...
pasni pasti ada banyak n3 mengenai "pregnancy"
tu pun kalau larat.....
mesti larat,sebab pasni pemikiran finas 2kali ganda...
hahahhaha...

detik hati:- teruja tu sedah pasti,tapi mgapa ada perasaan takut....

2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah
dah brapa minggu?

finas said...

terima kasih rose...baru jer 7 minggu...br jer check kat clinic smlm..hope kali ni tak ada paper masalah mcm thn lepas...amin...