Followers

Friday, January 6, 2012

Check-Up Ayra-3months

Semalam bawa Ayra pergi klinik
Sepatutnya check-up Ayra pada 19122011
Tapi oleh kerana time tu dah ada kat kg,uruskan majlis perkahwinan Mama Su Ayra
Pada 05012012 baru dapat bawa Ayra pergi check-up
Terasa dah lewat sangat bawa Ayra check-up
Time pergi check-up tu Ayra dah 3bulan 3minggu....ngeeee...
Dan minggu depan Ayra dah masuk 4bulan.....weeeee....
Sib baik masa check-up tu nurse ok jer...
Kalau nurse marah pun terima mmg salah Mama Ayra gak sebab bawa lambat sangat..
Time paling xcited bile nak timbang Ayra, Alhamdulillah berat Ayra dah 5.2kg naik 1kg
Seperti biasa bulan yg ke-3 Ayra kena cucuk lagi..

Ayra pas kena cucuk...sedey jer
Mama Ayra nak inteprem juga...
ZzzzZZZzzz.......
Hasil perahan pertama untuk 2012.....

1 comment:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

finasssss
sian kan tgk anak kene cucuk
alorr pakai puting eh si ayra ni eheh aishah tamo pah sudah puting..nak jugak isap jari dia ehhe