Followers

Tuesday, March 15, 2011

Edit dengan Photoscape

Cubaan pertama saya mengedit gambar...
Masih dalam proses nak belajar...
Masih zero lagi dengan PhotoScape ni...
Dan,
Bila tak ada keje ada jer benda baru nak dicuba...
Ini lah hasil dari try n error...
Tu pun puas jugak menggodek PhotoScape ni...
Kalau yang dah terror pasti ada banyak kesilapan..
Tapi yang amatur macam finas ni...
Dah kira ok la....

Pic 'Cici' sebelum di edit
.
.
.
.
.
.
.
.

Selepas di edit....

Detik hati:- Orang lain dah lama edit mengedit ni...finas baru jer nak belajar...ketinggalan kan...hihiih....

6 comments:

mamaelly said...

elly tak pandai la photoscape..pening

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

finas mabuk2 lagi tak? kita ngah ting tong lagi huhu..makan pon kene pilih..huhu

ye photoscape mmg mudah nak guna..:-)

finas said...

mamaelly: finas pun tak pandai..tu pun try n error....kalau tak ok finas undo..hahhaa...pelan2 kayuh..

finas said...

rose: finas kejap ok kejap tak...tp makanan kena pilih juga,kalau salah makan mmg leh mabuk.dugaan kita kot.rose bersalin bpe hb??

Photoscape mmg mudah tp finas tak reti sgt....

senyumSOYA said...

huhuhu...x pernah try...t wat tutorial guna photoscape ek~ hehehe

finas said...

senyumSOYA...nak buat tuto kena blaja btl2 dulu...kena kasi katam,hihihihi..nnt yer...tgh mgaji lagi tu