Followers

Thursday, July 8, 2010

Sotong "si tukang tilik"......

Sotong si tukang tilik...
Tapi apa kena mengena sotong ngan Pak Nil...
Pagi tadi layan facebook,tgok you tube Pak Nil...

Pak Nil dgn percubaan meniup "vuvuzela"...

Seksa rupanya nak meniup benda tu....

Tapi aku agak kompius bila salah satu DJ tanya Pak Nil...

"Antara Spain ngan Germany...sapa bakal menang malam ni?"
Pak Nil terus wat aksi sotong....
Hati bertanya...naper yer????

Pagi ni sambil melayan bola,aku wt blog walking....

Rupanya ada kisah disebalik aksi sotong ni...

Kalau nak tau lebih lanjut leh baca kat SINI....

Detik hati:-sotong ni bukan tuhan...semua tu kebetulan aje....



1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sotong tu dah digunakan sejak tahun 90 an lagi..

dulu2 dia punye ramalan dalam 80% je betui

tapi World cup tahun ni dia ramal 100% betui..kah kah kah

badut tol org kafir ni
itu pon leh dijadikan ramalan.

p/s: nak bela sotong gak la pas ni..kah kah kah itu semua ramalan semata...